Parapanta tandem Bunloc

Primul Zbor cu Parapanta – Experienta Zborului de Initiere

Cum va fii primul tau zbor cu parapanta? Cum functioneaza parapanta? Cat de important este sa fii relaxat in primul tau zbor tandem cu parapanta?

Daca vrei sa descoperi si sa experimentezi zborul cu parapanta, nimic nu o sa te opreasca sa-ti indeplinesti visul iar noi echipa ParapantaBrasov.ro suntem aici sa te ajutam sa zbori liber ca pasarile cerului!

Telescaun Bunloc

Primul pas este sa intri in contact cu echipa ParapantaBrasov.ro

Iti raspundem la orice intrebari mai ai legat de zbor, iti comunicam zilele disponibile si verificam prognoza meteo aproximativa.

Lasa aventura de zbor sa inceapa!

Ai cumparat voucherul de zbor si ai confirmat rezervarea inainte cu 24 de ore minim.

Destinatia ta este BUNLOC – SACELE loc foarte cunoscut pentru zborurile cu parapanta practicate aici

Odata ajuns la Bunloc, este imposibil sa nu le vezi! Cateva aripi colorate sunt in aer. Unele foarte apropiate de relief, altele atat de departe incat este dificil sa le deosebim.

Ai primul rand la un spectacol de balet magnific si tacut. Te face sa visezi si te intriga. Cum te simti acolo, sus?

Telescaun Bunloc

Decizia a fost luata si deja faci parte si tu din acest spectacol minunat

La ora programata, ne intalnim, ne cunoastem si apoi pornim impreuna spre locul de decolare. Traseul cu telescaunul pana in varf dureaza putin, timp in care te poti bucura de peisaj si de aripile colorate deja in aer si poti sa te cunosti mai bine cu pilotul tau.

Este momentul pentru un selfie inaintea decolarii

Parapanta Brasov

Odata ajunsi in varf, pilotul te echipeaza cu un ham special pentru zbor numit seleta si o casca de protectie pentru zbor.

Aripa este intinsa la decolare, instructorul te ataseaza de el si parapanta si iti face instructajul pe care trebuie sa il asculti si sa il urmezi intocmai.

„Vom face cativa pasi inainte”…

Experienta zborului este la cativa pasi de tine. Alergi scurt, aripa va trage putin in spate, se opune parca pentru un moment, zborului. Intr-un imbold final, simti ca deja pasiti in aer.

Iti amintesti brusc de senzatia de plutire din vis: aerul se misca pe langa voi, suieratul lin al parapantei, sunetele estompate de la sol si in fata ta, nemarginirea cerului.

Momentul in care te-ai desprins de sol si plutesti

Este unul dintre cele mai vibrante lucruri pe care le poti experimenta. O experienta unica si de neuitat. Unii oameni devin constienti de imensitatea lumii, altii doar se detaseaza de tot. Te simti mai liber ca niciodata. Asezat intr-un ham confortabil, navigati acum pe valuri de aer invizibile.

Fiecare element din jurul tau este nou. Muntele din stanga ta ofera detalii surprinzatoare, poti studia stanca si vegetatia acesteia.

Odata ajuns la inaltime, vei avea parte de o privelistea superba. In stanga Piatra Mare si Valea Timisului, in fata Brasovul si in dreapta orasul Sacele. Nici nu iti vei da seama cat de repede trece timpul.

Instructorul te va fotografia si filma in tot acest timp, iar tu doar te vei bucura de  toate trairile zborului liber

Zborul clasic de initiere (primul tau zbor cu parapanta) dureaza undeva la maxim 15 minute si este un zbor liniar fara crestere pe inaltime, de la decolare la punctul de aterizare.

Poti opta sau nu pentru un strop de adrenalina – manevre Acro – Pilot va efectua o serie de manevre specifice.

Este deja timpul sa ne intoarcem pe pamant.

Instructorul iti va spune ce trebuie sa faci la aterizare si trebuie sa asculti cu atentie. Aterizarea este lina si iti da timp sa te ridici in seleta in pozitia de aterizare la indicatiile instructorului.

… si am aterizat.

Pilotul te ve ajuta sa iti scoti echipamentul de zbor, si impreuna, va veti intoarce la telescaun.

Mai vrei inca un zbor?

By ParapantaBrasov.ro Daruieste Zborul