Cerere Casatorie Zbor Parapanta Bunloc Brasov

Vrei Sa Fii Sotia Mea? Cupidon Trage cu Sageata in Timpul Zborului cu Parapanta!

Valentin a ales sa puna ”marea intrebare” in aer, in timpul unui zbor cu parapanta tandem la Bunloc. Si-a cerut iubita in casatorie intr-un mod surprinzator.

Mai romantic decat o cerere in casatorie la inaltime, greu de egalat, nu?

Cum a decurs planul maret al lui Valentin si cum l-am ajutat noi? Te invitam sa citesti in urmatoarele randuri!

Totul a decurs ca in cartile clasice de spionaj, Valentin ne-a contactat cu ideea, dorind sa-i ofere iubitei sale o cerere inedita in casatorie si o amintire ce nu avea sa o uite vreodata.

Tot planul a fost pus la cale de el in complicitate cu pilotii ParapantaBrasov.ro si va spunem sincer ca, intuitia feminina s-a dovedit sa fie un mit in acest caz: iubita lui nu a banuit nimic, nici macar o secunda ce o asteapta de fapt.

Zis si facut. A venit ziua zborului, pilotii nostri s-au intalnit cu ei la Bunloc si au inceput urcarea pe telescaun catre locul de decolare.

Pe toata durata urcarii cu telescaunul, Valentin era foarte emotionat atat de cererea ce urma sa o faca, cat si de zborul in sine, fiind pentru prima data cand incercau un zbor cu parapanta.

Ionut a decolat primul cu Valentin, iar Crinu cu iubita lui, i-au urmat indeaproape in a doua parapanta tandem.

Cadru absolut de poveste, deasupra Brasovului, inconjurati de munti, cei doi piloti s-au apropiat cu aripile unul de celalalt si au devenit martorii unor clipe pline de magie si emotie pentru cei doi protagonisti.

Momentul cand Valentin a strigat catre iubita lui ”Vrei sa fii sotia mea?, iar tanara a spus DA! Urmatoarele minute au fost ca un dans in aer sarbatorind raspunsul tinerei si apoi, parca cu nerabdare, s-au indreptat spre aterizare, unde, ca totul sa fie facut ca la carte, Valentin a cerut-o din nou de data aceasta cu inelul pregatit!

Cum sa spui NU la un asemenea gest romantic din partea iubitului tau?

Au urmat momente de emotie, plans si bucurie.

Video-ul de mai jos a surprins totul mult mai bine, decat am putea sa exprimam noi in cuvinte.

Noi le dorim casa de piatra si multa fericire si ne bucuram ca au ales echipa ParapantaBrasov.ro pentru a impartasii acest eveniment, atat de important din viata lor. Felicitari Valentin si Catalina si sa fie cu noroc!

By ParapantaBrasov.ro Daruieste Zborul