Cerere Casatorie Zbor Parapanta Bunloc Brasov

Vrei Sa Fii Sotia Mea? Cupidon Arunca Sageata in Zbor!

Valentin a ales sa isi exprime iubirea in aer, in timpul unui zbor cu parapanta la Bunloc si sa isi ceara iubita in casatorie!

Ce poate fi mai romantic decat o cerere in casatorie la inaltime, nu?

Cum a decurs planul maret al lui Valentin? Te invitam sa citesti in urmatoarele randuri!

Totul a decurs ca la carte. Valentin ne-a contactat cu ideea sa-i ofere iubitei sale o cerere inedita in casatorie si o amintire ce nu avea sa o uite vreodata. Tot planul a fost pus la cale de el in complicitate cu pilotii ParapantaBrasov.ro si va spunem ca intuitia feminina este un mit: iubita lui nu a banuit nimic nici macar o secunda.

Zis si facut. A venit ziua zborului, pilotii nostri s-au intalnit cu ei la Bunloc si au inceput urcarea catre decolare. Pe toata durata urcarii cu telescaunul, Valentin era foarte emotionat atat de cererea ce urma sa o faca, cat si de zborul in sine, fiind pentru prima data cand incercau un zbor cu parapanta.

Ionut a decolat primul cu Valentin iar Crinu cu iubita lui i-au urmat indeaproape.

Cadru absolut de poveste, deasupra Brasovului, inconjurati de munti, cei doi piloti s-au apropiat cu aripile unul de celalalt si au devenit martorii unor clipe pline de magie si emotie.

Momentul cand Valentin a strigat catre iubita lui ”Vrei sa fii sotia mea?, iar tanara a spus DA! Urmatoarele minute au fost ca un dans in aer sarbatorind raspunsul tinerei si apoi, parca cu nerabdare, s-au indreptat spre aterizare, unde, ca totul sa fie facut ca la carte, Valentin a cerut-o din nou de data aceasta si cu inelul pregatit!

Cum sa spui nu la asa ceva?

Au urmat momente de emotie, plans si bucurie, dar credem ca video-ul de mai jos a surprins totul mult mai bine, decat am putea sa exprimam noi in cuvinte.

Noi le dorim casa de piatra si multa fericire si ne bucuram ca au ales echipa ParapantaBrasov.ro pentru a impartasii acest eveniment, atat de important din viata lor. Felicitari Valentin si Catalina si sa fie cu noroc!

By ParapantaBrasov.ro Daruieste Zborul