Zborul cu Parapanta - De la vis, la senzatia libertatii absolute!

Toti visam sau am visat, ca zburam asemeni pasarilor. In visul nostru, zborul este o miscare lina, o bucurie si o exaltare a simturilor cum nu am simtit vreodata in viata de zi cu zi, un eveniment unic care ne va transforma irevocabil.

Nu esti departe de adevar, senzatia zborului este o amintire unica pentru majoritatea celor destul de norocosi sau destul de curajosi, sa incerce zborul liber.

Acest vis al copilariei, ne da un imbold de a experimenta aceasta senzatie, de a transforma visul in realitate curenta si de a experimenta senzatia zborului la modul personal.

Si ce poate fi mai personal decat aceasta experienta directa ''in fotoliu'' confortabil, pilotul in spatele tau si in fata ta, nemarginirea norilor si bolta albastra?

 

Preturi Zbor cu Parapanta PARAPANTABRASOV.RO

Vezi oferta noastra de preturi pentru zbor cu parapanta la Bunloc Sacele Brasov si Poiana Brasov Postavaru!

Siguranta ta si zborul cu Parapanta Tandem

Zborul cu parapanta tandem este sigur daca se respecta cu strictete conditiile de zbor in siguranta.

Pilotii nostri au sute de ore de zbor experienta si echipamente certificate si sigure pentru zborul cu parapanta tandem.

Urmand cu exactitate instructiunile pilotului, te vei bucura de o decolare si o aterizare usoara.

Poti experimenta zborul cu parapanta acum, pregatirea scurta de la decolare, vantul in fata si senzatia de miscare, lina plutire a parapantei deasupra capului, zgomotele infundate ce vin de la sol, dar mai ales imaginea vasta a peisajul uimitor de la inaltime.

Atinge cerul, traieste senzatia zborului! Poate vei fi unul din oamenii, ce au gasit o noua casa, in vazduh.

Experimenteaza zborul cu Parapanta Tandem, alaturi de un pilot de parapanta la Brasov

Zborul cu parapanta tandem implica decolarea impreuna cu pilotul de parapanta, de la unul din locurile de decolare pentru parapanta din Brasov. Nu sarim din avion.


Este indicat sa fi imbracat lejer, in functie de anotimp si sa ai bocanci de munte. Zborul cu parapanta va fi o aventura placuta in care vei simti senzatii unice, din acest motiv este necesar sa fi confortabil si hidratat inainte de zbor si sa ai o atitudine pozitiva.

Pot pilota si eu parapanta tandem in timpul zborului?

Pilotii ParapantaBrasov.ro te pot lasa sa pilotezi o parte din zbor si sa faci viraje usoare, folosind comenzile parapantei. Pentru persoanele pasionate de zbor, aceste momente pot fi primi pasi si primul instructaj practic spre zborul individual cu parapanta.


Senzatii tari, la inaltime !

Experimenteaza senzatia unica a zborului cu parapanta! Atinge cerul, trăiește senzatia zborului liber asemeni pasarilor