ParapantaBrasov.ro - Zbor Parapanta Bunloc IconParapantaBrasov.ro - Zbor Parapanta Bunloc

Strada Bunloc 185, Săcele

5,0 270 reviews

 • Avatar Chirila Beatrice ★★★★★ acum 2 luni
  Am fost foarte multumita de intreaga experienta!De la comunicarea excelenta si profesionalismul desavarsit, pana la experienta in sine care a fost unica. Voi reveni cu siguranta si pe viitor si recomand oricarui doritor! In cazul in care … More nu ești inca decis sau ai vreun dubiu, asta este semnul sa nu mai stai pe ganduri!RESPECT profesionistilor!
 • Avatar Anamaria Mihalache ★★★★★ acum 2 luni
  Recomand tuturor! O experiență super, instructori profesioniști și o priveliște minunată. Alex, băiatul meu de 10 ani, a zburat cu Ionuț și a fost super încantat. Îi dă nota 100, nu 10 și vrea sa revină pentru un zbor mai lung.
 • Avatar Alexandra Cristina ★★★★★ acum o lună
  Am avut parte de o experiență unică și cu siguranță o să revin pentru următorul salt, cel pt avansați. Echipa este formata din profesioniști și m-am simțit în siguranță pe tot parcursul zborului. Domnul Ionuț a fost instructorul meu … More la primul salt și pot spune că am avut parte de cel mai fain zbor. Merită să încercați măcar o dată! Mulțumesc echipei pentru tot!
 • Avatar All I need ★★★★★ acum 4 luni
  Mulțumesc Dobrea Ionuț, aș fi dat 10 stele nu 5 :)) O experienta de vis, o amintire pentru o viață pot spune, o echipa de profesioniști.
 • Avatar Tehno BAT ★★★★★ acum 6 luni
  A fost genial! Ionut este un baiat super de treaba, a explicat foarte bine cum va decurge totul si zborul a fost absolut fenomenal! Va romand cu incredere, macar un zbor o data in viata!