ParapantaBrasov.ro - Zbor Parapanta Bunloc IconParapantaBrasov.ro - Zbor Parapanta Bunloc

Strada Bunloc 185, Săcele

5,0 305 reviews

 • Avatar Alin Cristian Marin ★★★★★ acum 8 luni
  O experienta de neuitat și totodată, un punct bifat pe lista cu lucruri ce nu trebuie ratate. Instructorul (Dobrea Ionuț) a fost super (comunicare excelenta, răbdare, profesionalism etc). Voi reveni cu siguranță, cu prima ocazie.
 • Avatar Ioana Mihai ★★★★★ acum 8 luni
  Absolut genial! Cea mai tare experienta, merita din plin sa incerci un salt cu Parapanta si il recomand pe Ionunt. a facut ca totul sa para usor dar foarte interesant. Iti multumesc frumos, Ionut. Ne vedem data viitoare! 🙂
 • Avatar Chirila Beatrice ★★★★★ acum 10 luni
  Am fost foarte multumita de intreaga experienta!De la comunicarea excelenta si profesionalismul desavarsit, pana la experienta in sine care a fost unica. Voi reveni cu siguranta si pe viitor si recomand oricarui doritor! In cazul in care … More nu ești inca decis sau ai vreun dubiu, asta este semnul sa nu mai stai pe ganduri!RESPECT profesionistilor!
 • Avatar Anamaria Mihalache ★★★★★ acum 10 luni
  Recomand tuturor! O experiență super, instructori profesioniști și o priveliște minunată. Alex, băiatul meu de 10 ani, a zburat cu Ionuț și a fost super încantat. Îi dă nota 100, nu 10 și vrea sa revină pentru un zbor mai lung.
 • Avatar Alexandra Cristina ★★★★★ acum 9 luni
  Am avut parte de o experiență unică și cu siguranță o să revin pentru următorul salt, cel pt avansați. Echipa este formata din profesioniști și m-am simțit în siguranță pe tot parcursul zborului. Domnul Ionuț a fost instructorul meu … More la primul salt și pot spune că am avut parte de cel mai fain zbor. Merită să încercați măcar o dată! Mulțumesc echipei pentru tot!