ParapantaBrasov.ro - Zbor Parapanta Bunloc IconParapantaBrasov.ro - Zbor Parapanta Bunloc

Strada Bunloc 185, Săcele

5,0 186 reviews

 • Avatar Mihaela Simion ★★★★★ acum 2 săptămâni
  Concluzia la finalul zborului a fost ca trebuie sa revin si sa incerc nivelul urmator( zbor mai lung, acrobatii mai multe). A fost un cadou de care m-am bucurat din plin, imi doream de mult timp sa sar cu parapanta, iar datorita lui Ionut … More care a comunicat in permanenta cu mine exparienta a meritat pe deplin!
 • Avatar Valentina Valinny ★★★★★ acum o săptămână
  Recomand tuturor! Desi exista teama la inceput este de fapt foarte relaxant acolo sus! Unde mai pui si faptul ca tu nu trebuie sa faci chiar nimic, in afara de 2 pasi la initierea zborului si pozele pe care ti le faci in zbor! Triplu castig … More pentru tine!
 • Avatar Adriana Puscasu ★★★★★ acum 6 luni
  O experiență extraordinară!!!Fiica noastră ,16 ani a beneficiat de minunatul zbor cu parapanta ,nu avem cuvinte să exprimăm fericirea de pe chipul ei la aterizare,abia așteaptă să revină. Mulțumim mult ,domnului Ionuț ,de o mare profesionalitate, … More a făcut acele momente magice,de neuitat!!!
 • Avatar Irina Mihaela ★★★★★ în ultima săptămână
  Experienta frumoasa, instructorul foarte profi si atent la nevoile clientilor, iar comunicarea cu el a fost foarte buna atat inainte cat si dupa. Nivel de siguranta ridicat. Cel mai probabil vom reveni !
 • Avatar Sprencz Kunigunda ★★★★★ acum 2 luni
  Recunoscatori pentru o experienta minunata!A fost o deosebita placere sa ii cunoastem pe Ionut si Crinu, keep up the great work!Va multumim frumos!Sorina & Kuni