Zboara cu parapanta in Brasov alaturi de noi!

ParapantaBrasov.ro - Incearca o aventura noua ! Zboara cu Parapanta Tandem la Brasov.

Avem pregatite cateva locuri de zbor din Brasov toate diferind in functie de anotimp, directia si intensitatea vantului, a conditiilor meteorologice si bineinteles, de tipul de zbor pe care l-ai ales.

Cele mai accesibile si rapide sunt cele de la Bunloc si Poiana Brasov, unde ne vei gasi in fiecare zi.

Experimenteaza senzatia unica a zborului cu parapanta! Atinge cerul, traieste senzatia zborului liber asemeni pasarilor!

Zborul cu Parapanta - De la vis, la senzatia libertatii absolute!

Toti visam sau am visat, ca zburam asemeni pasarilor. In visul nostru, zborul este o miscare lina, o bucurie si o exaltare a simturilor cum nu am simtit vreodata in viata de zi cu zi, un eveniment unic care ne va transforma irevocabil.

Nu esti departe de adevar, senzatia zborului este o amintire unica pentru majoritatea celor destul de norocosi sau destul de curajosi, sa incerce zborul liber.

Acest vis al copilariei, ne da un imbold de a experimenta aceasta senzatie, de a transforma visul in realitate curenta si de a experimenta senzatia zborului la modul personal.

Si ce poate fi mai personal decat aceasta experienta ''in fotoliu,, confortabil, pilotul in spatele tau si in fata ta, nemarginirea norilor si bolta albastra?

Poti experimenta zborul cu parapanta acum, pregatirea scurta de la decolare, vantul in fata si senzatia de miscare, lina plutire a parapantei deasupra capului, zgomotele infundate ce vin de la sol, dar mai ales imaginea vasta a peisajul uimitor de la inaltime.

Atinge cerul, traieste senzatia zborului! Poate vei fi unul din oamenii, ce au gasit o noua casa, in vazduh.

Experimenteaza zborul cu Parapanta Tandem, alaturi de un pilot de parapanta la Brasov

Zborul cu parapanta tandem implica decolarea impreuna cu pilotul de parapanta, de la unul din locurile de decolare pentru parapanta din Brasov. Nu sarim din avion.

Este indicat sa fi imbracat lejer, in functie de anotimp si sa ai bocanci de munte. Zborul cu parapanta va fi o aventura placuta in care vei simti senzatii unice, din acest motiv este necesar sa fi confortabil si hidratat inainte de zbor si sa ai o atitudine pozitiva.

Pot pilota si eu parapanta tandem in timpul zborului?

Pilotii ParapantaBrasov.ro te pot lasa sa pilotezi o parte din zbor si sa faci viraje usoare, folosind comenzile parapantei. Pentru persoanele pasionate de zbor, aceste momente pot fi primi pasi si primul instructaj practic spre zborul individual cu parapanta.

Senzatii tari, la inaltime !

Experimenteaza senzatia unica a zborului cu parapanta! Atinge cerul, trăiește senzatia zborului liber asemeni pasarilor.

Siguranta ta si zborul cu Parapanta Tandem

Zborul cu parapanta tandem Brasov este sigur daca se respecta cu strictete conditiile de zbor in siguranta.

Pilotii nostri au sute de ore de zbor experienta si echipamente certificate si sigure pentru zborul cu parapanta tandem.

Urmand cu exactitate instructiunile pilotului, te vei bucura de o decolare si o aterizare usoara.

Alege Voucher

Alege Locul de Zbor

1. Bunloc, Sacele - Decolarea de la 1200 metri Vf Bunloc

Inainte de intrarea in Brasov dinspre Valea Prahovei pe DN1. Este cel mai popular loc de zbor si foarte accesibil datorita telescaunului care ne duce foarte aproape de decolare, iar aterizarea este chiar langa parcare. Bunloc este ideal pentru zbor tot anul!

2. Postavaru, Poiana Brasov - Decolarea de la 1900 metri  Vf Postavaru

Zona este foarte buna pentru zboruri iarna, astfel ca din decembrie  pana in martie ne gasiti in fiecare zi la zbor in aceasta locatie.

3. Saua Magurii - Sat Pestera

Saua Magurii sau Magura Branului este unul din locurile favorite de zbor cu parapanta in zona Brasov, din pacate este o zona capricioasa si rar avem vantul de partea noastra in aceasta locatie.

4. Sanpetru, Lempes - Decolare Lempes

Lempes este un deal predominant de scoala, dar in momentul in care vantul este din directia si cu intensitatea potrivita se zboara la dinamica unde se pot sta cateva ore frumoase in aer.

Alege Pilotul Tau

Pilot Tandem

IONUT

Salut, sunt Ionut si voi fi pilotul tau.

Pilot Tandem

MACRIN

Salut, sunt Crinu si voi fi pilotul tau.